Słodkie doznanie

kasza

Składniki:

  • 50g kaszy jaglanej
  • 125ml mleka
  • 125ml wody
  • banan

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

    • Kaszę jaglaną gotujemy z wodą i mlekiem ok. 15-20 min.
    • Miksujemy blenderem banana.
    • Następnie mus przelewamy do salaterki.
    • Kaszę miksujemy blenderem i nakładamy do salaterki.  
    • Całość możemy udekorować dowolnie wybranym owocami suszonymi lub sezonowymi.

 

Wartość kaloryczna (dla 1 osoby):

kalorie

Czas przygotowania: ok. 25 minut.
Wartość kaloryczna: 332 kcal

 

WSKAZÓWKA! Super smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno. 

kasza

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

xxx
Zobacz też:
Facebook
Reklama
Miejsce na Twoją reklamę